Онлайн АВТО справочник - автосервизи и автоуслуги.
 
Онлайн АВТО справочник - автосервизи и автоуслуги
Начало
Добави
Купи ваучер
За реклама
Контакти
 
Регистрация
Забравена парола
Филтрирай по област
Изпрати запитване за авточасти до автоморгите
Реклама
Спонсорирани връзки
Как работи турбокомпресорът и какво представлява ремонтът му?

Реклама

Алтернатори, стартери, ел. оборудване


ФРАНСИЗКУП - СТАРТЕРИ,  АЛТЕРНАТОРИ и ТУРБОКОМПРЕСОРИ

ФРАНСИЗКУП - СТАРТЕРИ, АЛТЕРНАТОРИ и ТУРБОКОМПРЕСОРИ

Габрово ул. Орловска 59

Телефон: 066 800039
Мобилен телефон: 0894493725
Мобилен телефон: 0895456750
Уеб сайт: fransizkup.com
E-mail: spasfransi@abv.bg

Fransizkup GabrovoВижте голяма карта
ФРАНСИЗКУП - СТАРТЕРИ,  АЛТЕРНАТОРИ и ТУРБОКОМПРЕСОРИ - къде се намираме на картата
ФРАНСИЗКУП - СТАРТЕРИ,  АЛТЕРНАТОРИ и ТУРБОКОМПРЕСОРИ
ФРАНСИЗКУП - СТАРТЕРИ,  АЛТЕРНАТОРИ и ТУРБОКОМПРЕСОРИ
ФРАНСИЗКУП - СТАРТЕРИ,  АЛТЕРНАТОРИ и ТУРБОКОМПРЕСОРИ
ФРАНСИЗКУП - СТАРТЕРИ,  АЛТЕРНАТОРИ и ТУРБОКОМПРЕСОРИ
     

Вижте всички 21 снимки в галерията.

Ремонт на Стартери Алтернатори и Турбокомпресори. Ремонт и Продажба на Всички марки и модели. Резервни части

ФИРМАТА предлага рециклирани и нови стартери и алтернатори.
ФИРМАТА предлага стартери, алтернатори, бендикси, шалтери, статори за стартери и статори за алтернатори, ротори, релета, диодни блокове, четкодържатели, редукторни оси.

СТАРТЕРИ И АЛТЕРНАТОРИ – продажба на НОВИ и РЕЦИКЛИРАНИ агрегати,
ремонт и рециклиране на клиентски стартери и алтернатори,
продажба на висококачествени резервни части за всички видове стартери и алтернатори

ФРАНСИЗКУП вече над 20 години стои неотлъчно до Вас – нашите партньори, в стремежа си да подкрепя Вашия бизнес. Съзнаваме, че това е важно за Вас! Стараем се да отговорим на високите изисквания на клиентите си за качествено обслужване.
Ние сме единствената компания в България, която рециклира стартери и алтернатори за всички видове леки, лекотоварни и товарни автомобили, строителни и индустриални машини, водоплавателни съдове, железопътни машини и превозни средства и др. С годините усилена работа сме усъвършенствали производствения процес и технология до най-високо ниво. В производствения цех на фирмата в гр.София за Вас работят над 40 висококвалифицирани специалисти. Сами рециклираме и резервните части, които подлежат на това и сме горди, че в рециклирания агрегат влагаме също рециклирани от нас резервни части. Пазара в България е залят с некачествено произведени автомобилни резервни части, но когато определен детайл е рециклиран в съответствие с указанията на конструктора на съответния оригинален агрегат (а ние изпълняваме до най-малката подробност предписанията), това гарантира неговата дълговечност на работа. Електронните компоненти внасяме сами от изпитани водещи световни компании в бранша. Нашата най-голяма гордост е, че в края на производствения процес - тогава, когато готовото изделие трябва да премине финалния тест за контрол на качество, ние ингорирахме субективния фактор и днес тези тестове за качество на стартерите и алтернаторите се извършват от компютъризирани тест-машини. В Европа към настоящия момент има само три такива тестера и ние притежаваме два от тях. Тази нова технология гарантира качеството на нашите изделия.
ФРАНСИЗКУП е уважаван партньор на множество европейски компании, за които ежемесечно рециклираме и изнасяме продукцията си – в Германия, Италия, Франция, Холандия, Гърция, Сърбия, Македония, Молдова и др. Поръчките ни от чуждестранни компании непрекъснато се увеличават като обем и интензивност, но ние държим на българския пазар и с приоритет поемаме ангажимента си към Вас – нашите български партньори. От 2009-та година ФРАНСИЗКУП се присъедини към APRA като официален член на Международната асоциация на рециклаторите. През 2013 година Франсизкуп придоби сертификат за качество: ISO 9001:2008 - това гарантира качеството на производствения процес.
В отговор на Вашите нужди изградихме търговска мрежа във всички по-големи градове в България – за да можете по-лесно да ни откриете и да се възползвате от нашите продукти и услуги. Групата компании ФРАНСИЗКУП притежава 27 търговски обекти в цялата страна – магазини и сервизи и един обект в Гърция – магазин. Във всеки наш обект освен търговска, осъществяваме също така и ремонтна дейност. Във всеки индивидуален случай можем да предложим решение на Вашия проблем със стартера и алтернатора.

Реклама
Сигурно онлайн разплащане с дебитни и кредитни карти:
ПЛАЩАНЕ
По банков път
Онлайн терминал за дебитни и кредитни карти на ОББ
ЗА КОНТАКТИ И ПОМОЩ
E-mail: office@avtonet.bg
Помощ
НОВИНИ
ВАЖНО е да знаете, че извършваме цялостен редизайн на сайта и обновяване на софтуера за да бъде по-ефективен и удобен за Вас.Прочетете цялата новина
ВОДЕЩИ ВРЪЗКИ
Начало
Добави
Купи ваучер
За Нас
Кариери
За реклама
Помощ
© 2008 - 2020 Всички права са запазени от АВТОНЕТ БГ ЕООД.
Условия за ползване | Бисквитки | Контактиwww.avtonet.bg | nerasoft v3.0.8.4
VIZIA DESIGN STUDIO