Онлайн АВТО справочник - автосервизи и автоуслуги.
 
Онлайн АВТО справочник - автосервизи и автоуслуги
Начало
Добави
Купи ваучер
За реклама
Контакти
 
Регистрация
Забравена парола
Филтрирай по област
Изпрати запитване за авточасти до автоморгите
Реклама
Спонсорирани връзки
Как работи турбокомпресорът и какво представлява ремонтът му?

Реклама

Алтернатори, стартери, ел. оборудване


ФРАНСИЗКУП - СТАРТЕРИ, АЛТЕРНАТОРИ и ТУРБОКОМПРЕСОРИ

ФРАНСИЗКУП - СТАРТЕРИ, АЛТЕРНАТОРИ и ТУРБОКОМПРЕСОРИ

Велико Търново ул. Краков 13

Телефон: 062 670 790
E-mail: fransizkup.comФРАНСИЗКУП - СТАРТЕРИ, АЛТЕРНАТОРИ и ТУРБОКОМПРЕСОРИ
ФРАНСИЗКУП - СТАРТЕРИ, АЛТЕРНАТОРИ и ТУРБОКОМПРЕСОРИ
     


ФРАНСИЗКУП предлага стартери, алтернатори, бендикси, шалтери, статори за стартери и статори за алтернатори, ротори, релета, диодни блокове, четкодържатели, редукторни оси и турбокомпресори за леки и товарни автомобили.

В АВТОСЕРВИЗА се извършват следните услуги:
- Ремонт на стартери, алтернатори и ел. оборудване
- Ремонт на електронни блокове - комутатори на запалване
- Ремонт на електронни регулатори на двигатели за парно
- Ремонт на ел.оборудване на автоклиматици

СТАРТЕРИ И АЛТЕРНАТОРИ – продажба на НОВИ и РЕЦИКЛИРАНИ агрегати,
ремонт и рециклиране на клиентски стартери и алтернатори,
продажба на висококачествени резервни части за всички видове стартери и алтернатори

ФРАНСИЗКУП вече над 20 години стои неотлъчно до Вас – нашите партньори, в стремежа си да подкрепя Вашия бизнес. Съзнаваме, че това е важно за Вас! Стараем се да отговорим на високите изисквания на клиентите си за качествено обслужване.
Ние сме единствената компания в България, която рециклира стартери и алтернатори за всички видове леки, лекотоварни и товарни автомобили, строителни и индустриални машини, водоплавателни съдове, железопътни машини и превозни средства и др. С годините усилена работа сме усъвършенствали производствения процес и технология до най-високо ниво. В производствения цех на фирмата в гр.София за Вас работят над 40 висококвалифицирани специалисти. Сами рециклираме и резервните части, които подлежат на това и сме горди, че в рециклирания агрегат влагаме също рециклирани от нас резервни части. Пазара в България е залят с некачествено произведени автомобилни резервни части, но когато определен детайл е рециклиран в съответствие с указанията на конструктора на съответния оригинален агрегат (а ние изпълняваме до най-малката подробност предписанията), това гарантира неговата дълговечност на работа. Електронните компоненти внасяме сами от изпитани водещи световни компании в бранша. Нашата най-голяма гордост е, че в края на производствения процес - тогава, когато готовото изделие трябва да премине финалния тест за контрол на качество, ние ингорирахме субективния фактор и днес тези тестове за качество на стартерите и алтернаторите се извършват от компютъризирани тест-машини. В Европа към настоящия момент има само три такива тестера и ние притежаваме два от тях. Тази нова технология гарантира качеството на нашите изделия.
ФРАНСИЗКУП е уважаван партньор на множество европейски компании, за които ежемесечно рециклираме и изнасяме продукцията си – в Германия, Италия, Франция, Холандия, Гърция, Сърбия, Македония, Молдова и др. Поръчките ни от чуждестранни компании непрекъснато се увеличават като обем и интензивност, но ние държим на българския пазар и с приоритет поемаме ангажимента си към Вас – нашите български партньори. От 2009-та година ФРАНСИЗКУП се присъедини към APRA като официален член на Международната асоциация на рециклаторите. През 2013 година Франсизкуп придоби сертификат за качество: ISO 9001:2008 - това гарантира качеството на производствения процес.
В отговор на Вашите нужди изградихме търговска мрежа във всички по-големи градове в България – за да можете по-лесно да ни откриете и да се възползвате от нашите продукти и услуги. Групата компании ФРАНСИЗКУП притежава 27 търговски обекти в цялата страна – магазини и сервизи и един обект в Гърция – магазин. Във всеки наш обект освен търговска, осъществяваме също така и ремонтна дейност. Във всеки индивидуален случай можем да предложим решение на Вашия проблем със стартера и алтернатора.

Реклама
Сигурно онлайн разплащане с дебитни и кредитни карти:
ПЛАЩАНЕ
По банков път
Онлайн терминал за дебитни и кредитни карти на ОББ
ЗА КОНТАКТИ И ПОМОЩ
E-mail: office@avtonet.bg
Помощ
НОВИНИ
РЕКЛАМИРАЙ ОНЛАЙН един месец безплатно!

ПРОМО ОФЕРТА която ви гарантира нови клиенти за Вашия бизнес!

Прочетете цялата новина
ВОДЕЩИ ВРЪЗКИ
Начало
Добави
Купи ваучер
За Нас
Кариери
За реклама
Помощ
© 2008 - 2019 Всички права са запазени от АВТОНЕТ БГ ЕООД. АВТОНЕТ БГ е запазена търговска марка.
Условия за ползване | Бисквитки | Контактиwww.avtonet.bg | nerasoft v3.0.8.4
VIZIA DESIGN STUDIO