Автоморга Краси Кар

Кичево ул. Красимир Атанасов

Google maps упътване

Работно време

Понеделник - Петък: 8:30–17:30
Събота: 9:00–14:00
Неделя: Почивен ден

Aвточасти втора употреба. Изкупуване на коли за скрап. Фирмата издава удостоверение за бракуване на автомобилът за КАТ.

АВТОМОРГА Краси Кар предлага авточасти втора употреба за всички видове леки, лекотоварни автомобили и джипове.

АВТОМОРГА Краси Кар Варна е основана през 2014г. В процеса си на развитие и работа на фирмата, ние сме разглобили почти всички марки автомобили излезли на пазара. Именно това обогати нашата база и я направи една от най-успешните фирми на пазара, предоставяща конкурентни цени.
Фирмата ни е с по-богата наличност и разнообразие в сравнение с други фирми предлагащи авточасти втора употреба в цяла България. Нашата база разполага с почти всички видове авточасти и двигатели на моделите и марките: Audi, Porshe, Cherokee, Toyota, Honda, Peugeot, Jaguar, Рено, Opel, Smart, Mercedes, Bmw, Hyndai и много други модифицирани.

Тъй като фирмата ни е в дългогодишно партньорство с най-добрите спедиторски фирми в България, успяваме да доставим избраните от Вас продукти на посочения адрес в най-кратки срокове.
Надяваме се, че чрез тази кратка характеристика изобразяваща нашият дългогодишен работен процес ние да сме Ви убедили , че Автоморга Краси Кар е тази, която е готова да даде на клиента, не само всичко от което той се нуждае за своя автомобил но и да предостави една разумна цена, повече от достъпна за всеки обикновен човек.

С краткото описание на нашата обширна дългогодишна дейност, се надяваме че сме успели да Ви убедим да изберете точно нашата автоморга. При нас всеки клиент може да намери точно това от което има нужда на възможно най-добрата пазарна цена.
Благодарим Ви за вниманието!
ЕЖЕМЕСЕЧЕН ВНОС!!!

Фирмата изкупува автомобили и издава удостоверение за бракуване на автомобилът за КАТ.
 


Споделяне