АВТОЦЕНТЪР КОНИК
Акумулатор
Диагностика и ремонт на горивно - запалителна система
Диагностика и ремонт на електронни системи на автомобила
Калкулация на ремонт (Оферта)
Кафе
Компютърна диагностика
Лекотоварни автомобили и бусове
Плащане с карта
Ремонт на двигатели
Ремонт на спирачни системи
Ремонт на ходова част и окачване
Сервиз гуми
Сервиз товарни автомобили и ремаркета
Смяна масла и консумативи

Игнатиево ПИ 066011

Google maps упътване

Работно време

Понеделник - Петък: 8:00 - 17:30
Събота: 8:30 - 12:30
Неделя: Почивен ден

ПРОМО ЦЕНИ Фирма КОНИК предлага пълната гама масла предлагани в България и акумулатори Kontex и Banner за леки, лекотоварни и товарни автомобили, строителна и селскостопанска техника.

Фирма КОНИК стартира дейността си през 1997 год. в областта на петролни и химически продукти. В последните 25 години нашите високо-квалифицирани служители придобиха богат опит и способности да откликнат на нуждите на всеки един клиент. Главният ни офис се намира във Варна. Автопарк от нови автомобили, ни дава възможността да реагираме бързо при доставките на територията на цялата страна.

През 2012г. регистрирахме в Европейския съюз собствена търговска марка  KONTEX , под която произвеждаме  антифризи, течности за автостъкла, акумулатори , греси, каша за ръце, дистилирана вода и др.


През 2015г. КОНИК и ZELLER+GMELIN GmbH&Co стартираха, успешно партньорство в продажбата на смазочни продукти с марката DIVINOL, еталон за немско качество.


През месец Ноември 2016г. е открит собствен  ЦЕНТЪР ЗА МАСЛА И ГРЕСИ КОНИК, с изградена складова, търговска база, автосервиз за леки автомобили, автосервиз за камиони, бистро и автомивка на площ от 6160м2 .  Целите ни са да предложим пълно сервизно обслужване на световно ниво.
 

 


Споделяне